Groundspeak Forums: ερώτηση λίγο άσχετη με geocaching.... - Groundspeak Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ερώτηση λίγο άσχετη με geocaching....

#1 User is offline   mutron 

• Tadpole
  • Group: Members

Posted 10 July 2008 - 12:57 AM

Γεια χαρά παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το GPS μου σε κάποιο ελληνικό forum αλλά δεν βρήκα κάπου αλλού :P

Μου είχαν φέρει ένα Garmin 60CSX από αμερική το οποίο το χρησιμοποιώ συνήθως με τους υδρογραφικούς χάρτες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!!!

Θα ήθελα να βάλω χάρτες της Ελλάδας (στα ελληνικά) και βρήκα τους auto drive hellas
αλλά το πρόβλημα είναι ότι το device μου δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες επειδή είναι αγορασμένο
στην αμερική (υποστηρίζει english/spanish). Υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι για αυτό (π.χ. να flasharo ένα άλλο firmware?)

Ευχαριστώ για την βοήθεια και sorry για την άσχετη ερώτηση!!

#2 User is offline   tetras61 

• Geocacher
  • Group: +Premium Members

Posted 11 July 2008 - 01:43 AM

View Postmutron, on Jul 10 2008, 12:57 AM, said:

Γεια χαρά παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το GPS μου σε κάποιο ελληνικό forum αλλά δεν βρήκα κάπου αλλού :D

Μου είχαν φέρει ένα Garmin 60CSX από αμερική το οποίο το χρησιμοποιώ συνήθως με τους υδρογραφικούς χάρτες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!!!

Θα ήθελα να βάλω χάρτες της Ελλάδας (στα ελληνικά) και βρήκα τους auto drive hellas
αλλά το πρόβλημα είναι ότι το device μου δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες επειδή είναι αγορασμένο
στην αμερική (υποστηρίζει english/spanish). Υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι για αυτό (π.χ. να flasharo ένα άλλο firmware?)

Ευχαριστώ για την βοήθεια και sorry για την άσχετη ερώτηση!!

-----------------------------------------------------------------------
.....για κανε την ερωτηση και εδω http://www.thegreekz...splay.php?f=200 ισως καποιος να ξερει να σου απαντησει.... :lol:

#3 User is offline   mutron 

• Tadpole
  • Group: Members

Posted 11 July 2008 - 03:41 AM

thanks!

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic