Groundspeak Forums: GenUploadStats macro in GSAK - Groundspeak Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

GenUploadStats macro in GSAK logging in problem

#1 User is offline   XD1 

  • Premium Member
  • Group: +Premium Members
  • Posts: 6
  • Joined: 19-June 09

Posted 21 January 2011 - 10:23 PM

Hi all,

I'm having trouble getting the above macro to work, it has worked fine in the past until I changed my username in geocaching.com. The macro insists on trying to log in under the old name, and I get a message in the 'dos box' saying its incorrect, but no indication on how to remedy the problem. I have changed my GC username in GSAK but this has no effect. Thanks in advance.

#2 User is offline   WhoDis 

  • Premium Member
  • Group: +Premium Members
  • Posts: 339
  • Joined: 05-March 10

Posted 22 January 2011 - 12:01 AM

View PostXD1, on 21 January 2011 - 10:23 PM, said:

Hi all,

I'm having trouble getting the above macro to work, it has worked fine in the past until I changed my username in geocaching.com. The macro insists on trying to log in under the old name, and I get a message in the 'dos box' saying its incorrect, but no indication on how to remedy the problem. I have changed my GC username in GSAK but this has no effect. Thanks in advance.

Opps, the info I posted before was for FindStatGen, just realized you were talking about a different macro. Looked up the one you were talking about and it sounds like it just runs the FindStatGen and automatically posts to your profile. Did you change your user name under options in GSAK too? That is where FindStatsGen looks. Instead of using your username there, I use my Member ID number, so when I changed my user name, it didn't matter because the ID number stays the same. You can get your ID number on your account details page.

This post has been edited by WhoDis: 22 January 2011 - 12:15 AM


#3 User is offline   Motorcycle_Mama 

  • Let's Ride!
  • Group: Members
  • Posts: 5282
  • Joined: 03-March 07

Posted 22 January 2011 - 05:57 AM

Here's the best place to get assistance with GSAK.

http://gsak.net/board/

#4 User is offline   4hfarmer 

  • Tadpole
  • Group: +Premium Members
  • Posts: 1
  • Joined: 01-January 08

Posted 05 February 2011 - 07:51 AM

I had the same problem as XD1. The GenUploadStats macro in GSAK worked great until I changed my geocaching username. Then the macro kept trying to upload my stats under my previous username, and I just got errors. There seemed to be no user-friendly way to change my username for the macro. That is, until I found an apparent solution. I had saved all my GSAK files under "../Application Data\gsak\Macros." In this folder, I moved (or deleting may be just fine) the file named GenUploadStats.dat to another folder. Then I ran the GenUploadStats macro again. This time, the window that asked for my geocaching ID info immediately popped up. I filled out my new info and the upload worked great! So far, this method seems to work just fine. I hope this helps!

#5 User is offline   KI4HLW 

  • The "K-Man"
  • Group: +Premium Members
  • Posts: 168
  • Joined: 05-July 08

Posted 05 February 2011 - 07:58 AM

View Post4hfarmer, on 05 February 2011 - 07:51 AM, said:

I had the same problem as XD1. The GenUploadStats macro in GSAK worked great until I changed my geocaching username. Then the macro kept trying to upload my stats under my previous username, and I just got errors. There seemed to be no user-friendly way to change my username for the macro. That is, until I found an apparent solution. I had saved all my GSAK files under "../Application Data\gsak\Macros." In this folder, I moved (or deleting may be just fine) the file named GenUploadStats.dat to another folder. Then I ran the GenUploadStats macro again. This time, the window that asked for my geocaching ID info immediately popped up. I filled out my new info and the upload worked great! So far, this method seems to work just fine. I hope this helps!


Could have used this a week ago. When I was setting the GenUploadStats macro I put in the wrong password, I eneded up changing my GC.com password to match for it to work. Maybe I'll change it back now.

#6 User is offline   agentmancuso 

  • Trigpointer & Benchmarker
  • Group: +Premium Members
  • Posts: 530
  • Joined: 07-January 07

Posted 10 April 2014 - 12:52 PM

View Post4hfarmer, on 05 February 2011 - 07:51 AM, said:

I had the same problem as XD1. The GenUploadStats macro in GSAK worked great until I changed my geocaching username. Then the macro kept trying to upload my stats under my previous username, and I just got errors. There seemed to be no user-friendly way to change my username for the macro. That is, until I found an apparent solution. I had saved all my GSAK files under "../Application Data\gsak\Macros." In this folder, I moved (or deleting may be just fine) the file named GenUploadStats.dat to another folder. Then I ran the GenUploadStats macro again. This time, the window that asked for my geocaching ID info immediately popped up. I filled out my new info and the upload worked great! So far, this method seems to work just fine. I hope this helps!


Thanks for that suggestion, I've had the same problem after changing my password.

#7 User is online   Lil Devil 

  • GPX Spinner
  • Group: +Charter Members
  • Posts: 5072
  • Joined: 26-June 01

Posted 14 April 2014 - 04:43 PM

Or you could just hold down the CTRL key while running the macro and it will re-prompt for username and password.

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic