Groundspeak Forums: How do you enter coordinates into iPhone geocache app? - Groundspeak Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

How do you enter coordinates into iPhone geocache app? How do you enter coordinates into iPhone geocache app?

#1 User is offline   GeoFamVS 

  • Tadpole
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 10-June 11

Posted 22 September 2011 - 04:19 PM

How do you enter coordinates into iPhone geocaching.com app?

#2 User is offline   iJenn 

  • Premium Member
  • Group: +Premium Members
  • Posts: 5
  • Joined: 13-July 08

Posted 22 September 2011 - 04:26 PM

Select a cache that you want to navigate to. Click on Navigate to Geocache. This will bring you to the interactive map. Click on the little flag on the upper right hand corner of the screen. This will add a new waypoint. Adjust accordingly then click on Done, and it will add your new waypoint "Flag" into your map.

#3 User is offline   GeoFamVS 

  • Tadpole
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 10-June 11

Posted 22 September 2011 - 04:56 PM

I see, thanks!

#4 User is offline   Team Zydeco 

  • Premium Member
  • Group: +Premium Members
  • Posts: 1
  • Joined: 10-May 08

Posted 12 July 2013 - 07:01 AM

Many thanks IJenn. You saved me a lot of time in figuring this out. :)

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic